Even voorstellen

Mijn zoektocht…

Me anders voelen dan anderen… anders denken… soms liever alleen willen zijn… niet mee komen met leren… altijd moe zijn… aanpassen aan wat anderen vinden en doen.. mezelf wegcijferen wat leidde tot onzekerheid… misschien zelfs wel tot faalangst…
38 jaar was ik toen ik erachter kwam dat mijn anders voelen, zijn en denken namen heeft en dat het kwaliteiten met zich mee brengt! Een feest van herkenning! Ik ben niet gek… ik ben uniek! Uniek net als ieder ander en ook die ander kan worstelingen op zijn of haar pad tegenkomen. Nadat ik mijn hindernissen heb leren begrijpen en omhelzen werden het kwaliteiten! Zo kwam het gevoel naar boven dat ik anderen wil helpen bij hun zoektocht. Want alleen is maar alleen en twee vinden meer dan één! Zo is mijn coachpraktijk LeerSaam ontstaan. We zoeken én Leren Samen.

In en om mijn praktijk aan huis vind je mijn hobby’s die we kunnen inzetten bij het coachen. We hebben een kleine kinderboerderij met kippen, konijnen en hamsters. De kinderen mogen de dieren verzorgen en voeren of lekker wroeten in de moestuin. Daarnaast zijn er heel veel andere spel- en knutselmaterialen.

Mijn speerpunt bij het coachen is uitgaan van de kracht van het kind. Wat zijn de kwaliteiten en hoe kunnen we deze omzetten om het probleem op te lossen of er mee te leren omgaan.

 

Mijn naam is Wendy Zomer.

Welkom bij LeerSaam.

Pin It on Pinterest